Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde kâin sorunletmeme İtfaaiye müfredatına orantılı şekilde yangın cıkış kapısı binalması gerekmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve peklik muhtevain yeğleme edilir.

Ekseriyetle pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının yakınında bulunurlar ve kişilerin binaya yine girmeden zemin seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlamlarlar.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya namuslu ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolaylıkla ve dışarıya mevsuk açılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. Umumiyetle metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi kucakin yangın kapısı son Yangın Kapısı kadar nazik bir öneme sahiptir.

Yangın bapsı; ölümlü sağlamlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

CMD Maden; birinci sınıf ve muteber yangın bapları ve yangın ekipmanları yapım ederek; Yangın emniyetliği konusunda mahir ekibiyle Türkiye genelinde hizmet vermektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın vasıtasız yapı dışına açılması gerekir.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı emin tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son ayar çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın Bapsı kızılırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim semtımızdan üretilen kapılar kabil birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page